LIKE disini :)

Rabu, 2 Mac 2011

Thanks 'blog Abg Hensem' ;D

assalam :) petang2 nie..mcm mengantok sgt la pulak kan. seharian shira online arini. sampai terbuat entri kedua arini. HAHA! eh Abg Hensem? Sapekah? jeng jeng jeng :D
actually, shira baru je lepas merayaurayau kat blog2 artis.  uhh artis? sape pulak tu kan? HEHE! 


okelah taknak berteka teki lagi, actually shira baru je lepas melawat blog Syed Hakim Al-Yahya :) sape tu? shira pun tak berapa kenal, almaklum saya kan budak baru belajar sebelah pagar. jadi, saya tak la kenal sgt blogger2 hebat mcm abg hensem tu. oh ye, knp shira panggil dia Abg Hensem? ermm..shira pun tak tau kenapa. HAHA! tetibe muncul idea tu. HEHE! 


 ape yang ade kat blog Abg Hensem tu? eh! macam macam ade ! antara nye, Tips untuk Newbies. mmg sesuai sgt lah untuk org mcm shira ni kan? HEHE!. shoutbox yg tetibe ade kat seblah nie pon, hasil ajaran blog dia. haha. banner dia pon shira da tepek kat sini. untung tak? HUHU. dengar citer nye, Abg Hensem ni study Multimedia ( tgk info kat fesbuk nye la, baru jea add tadi :D ) patut la blog dia meriah jea. suke dgr. comel2 belaka. HAHA!

oke suda la, shira nak sambung menjelajah. korang stay situ diam2 ok sementara shira post entri seterusnye. sekian, wassalam :)

pakpongpakpong : penat la pulak. nak tido, buleh? :)

2 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

ehh ehh. sy baru 18 taun! WAAAA

Shira Afya Hashim berkata...

HAHA! ye? sebaya laa
tp tu gelaran jea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)