LIKE disini :)

Isnin, 18 April 2011

Bila Blogger FAMOUS menerjah Blog MISKIN | mentollampu!

Asslamualaikum!~ hoyea kita berjumpa lagi panjang lagi jodoh kita yea. alhamdulillah. doakan berpanjangan sampai bila bila yea. haha. macam ejen cari  jodoh pla rase nya. oke suda cukup dengan rapuan dan repekan serta karutan. jom kita go straight , jangan belok belok lagi da.

YEAH blogger famous amos datang menyinggah di blog miskin saye nie. sangat terharu tau. sungguh tak sangka lah. almaklum blog saye nie blog miskin. ape jea lah yang ade kan. nuffnang pun baru collect 65sen jea. hehe. ape kena mengena plak kan? haha. 

actually, saje jea nak bangga diri jap, cuz blogger yang saye adore jenguk jenguk blog  saye nie. bukan ape pun. tapi tiba tiba terpikir nak olah pasal nie. cuz selalu nya, kita pikir..blogger otai atau famous tu tak jenguk langsung blog korang ye tak. padahal korang giat bersusah payah merentas kolam renang olimpik untuk melawat blog dorang, komen entry entry dorang kan. metafora.

jadi, saye dengan penuh ke-eksaited-an nye nak bagitau kat korang yang blogger famous - Solihin Zubir dan Budak Lelaki Sebelah Pintu - mengunjung balas kunjungan saye! hoh! jakun nye saye? alah biasa lah. saye kan budak baru belajar di luar pagar. memang lah macam nie gaya nye. hehe. saye memang adore dorang nie tau. kenapa yea? sebab kedua-dua blogger nie selalu menghasilkan entry yang brilliant. suka sangat. eh korang tak percaya ke dorang datang menjengah? oke tak ape, tengok nie :-

yang dalam bulatan tu, encik SZ. 1st networkedblogs follower sy :)
yang dalam bulatan tu, encik sz follow blog Hey!Shira!. yang ke 133! :)
dah follow tu, encik sz siap komen entry saye lagi tu. terharu nye!
ha tengok! da percaya ? alhamdulillah. tapi ade lagi satu kan? budak lelaki yang muka ala Azam Pitt tu, jangan dilupa :) tengok nie :-

dalam bulatan tu lah encik budak lelaki :)


yeah yang dibulat2 tu lah fokus saye dalam entri nie. anda kenal mereka? tipu lah kalu tak kenal. hehe. image di atas di screen shot kan dari nuffnang. saye tak tau lah kalu nuff tipu tipu saye lagi ke ape, tapi nuff betol betol dah buat saye terbang sebentar nie. tak bagi duit pun takpe! haha. melampau nye. metafora jea lebih. oh yea, yang lain tu terpakse dikaburkan untuk menjaga hati , maaf yea :)

akhir kata, conclusion yang bleh kita buat kat sini adalah - jangan pikir blogger otai tu tak kunjung balas ke blog kita, dorang berkunjung jugak tapi tak sempat nak tinggalkan jejak. almaklum, blogger famous kan. banyak lagi blog nak dikunjung balas. - yeah sekian saje, wassalam ! take care and be awesome ! klik-klik lah nuff, heartbeat and SAYS.my tu yea :)


pakpongpakpong : terima kasih banyak2 kat 28 org yang LIKES blog saye di fb! :)

11 ulasan:

annenyss berkata...

diorang tak pernah sombong.bagus kan:)

Shira Afya Hashim berkata...

Cik annenyss,
yes betol tu. tu yang kita nak kan :)

Farhana Jafri berkata...

waaa~~ ni yg jeles ni!! nuffnang dh 65 sen?!! okay la tu.. drpd ana, 0.00 sen je dr dlu~~ huuuuu~~ kuciwa sbntar!!

jemput singgah ANASAURUS :)

Shira Afya Hashim berkata...

Cik Farhana Jafri,
hehe..nt kite tolong up kn ckit nuff ana taw :)

Solihin Zubir berkata...

sy femes? ishhhh... salah statement tu.. sy lgsg x rsa sy ni femes.. sy skadar blogger picisan..

ramai lg yg lebih feymes dan ada follower tahap dewa..

mmg dh jd kewajipan sy akan balas setiap org yg komen entry sy sbg tanda trima kasih.. samada lmbt atau cpat je..

kalo kat shoutbox tu, mgkin slalu terlepas pndg.. so, sy utamakan yg komen entry sy..

nway, thanx a lot.. =)

tak ada gunanya nk sombong.. kan...

Natasha Farina Arifin berkata...

Hi awak. Sile datang dan follow kite tau!
I oledi follow u….=)
Between nice entry dan nice giler this belog!
http://sharemyloves.blogspot.com/

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

nurulfzz berkata...

tahniah oke =)


Nurulfzz.blogspot.com

Hizami Rahim berkata...

haha. femes ? adeh. memandai je. :B

Shira Afya Hashim berkata...

ya Allah, kedua-dua blogger idola saya sudi datang menjengah blog miskin nie. Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)