LIKE disini :)

Jumaat, 11 Mac 2011

Ade Abg Hensem Tengah Cari Jodoh!

Assalamualaikum! ~ 

abg hensem :D
tengah buat ape tu? dalam kuliah ke nie? pagi tadi da breakfast tak? 
eh shhhhh! tengah texting dgn abg hensem nie! HAHA! 

ABG HENSEM
ABG HENSEM
ABG HENSEM
ABG HENSEM
ABG HENSEM
:D

tipu jea ~ mane ade abg hensem. tak wujud pun la. HEHE! Eh ade yang hampa ke nie? ala soryyy ! saye mempermainkan perasaan awak. HAHA!
tajok entri nie saje jea nak bikin gempak. nak tarik traffic jea. hehe
DIINGATKAN LAGI SEKALI, SUME NIE TIPU JEA OKE. JGN ADE YG MENANGES MCM BUDAK2 MINTAK MAK BELI PISTOL MAINAN PLAK YEA.

pagi tadi, time tengah sengal sengal tu, aku *aku lagi?? mmg sah hilang sopan nie*  saje saje 'check check check it out' statistik blog aku nie, tengok part keyword ade 'abg hensem'. nie sume gara gara entri Thanks blog 'Abg Hensem' . tu yg tetibe muncul idea nak cakap pasal abg hensem lagi. mane tau rating terus melonjak plak kan? HEHE! 


erghh! cukop cukop lah nak menipu tu shira. dose tau tak?! Oopss! ade yang mara ke? okelah, tak tipu lagi. demm! Erm tadi saye breakfast dgn chicken chop! oke korang wajib ketawa sekarang sebab saye tipu korang lagi. HEHE! jangan mara! nanti kena lelong. nak? tak nak? kalu tak nak, dudok situ diam diam and bace jea ape saye nak cakap nie. HEHE! berlangsung satu sistem monarki di sini :D ape tu monarki? korang tak tau? pegi google sendiri! HAHA! 

sebenarnye tak ade citer pun. tangan nie jea gatal sangat nak mengupdate blog nie. semenjak due menjak tiga menjak empat menjak lima menjak nie, echewah! banyak nye menjak. otak saye agak blank in the dark , tak dapat nak mengeluarkan idea yang agak bernas. oleh itu, aktiviti sementara saye sekarang adelah menyerbu blog blog yang ade kat SAHABAT BLOGGER yang beribu beriban yang banyak sangat yang best best tu yang havoc yang meriah yang hurm  hurm hurm..yang ape lagi yea. cukoplah tu! :) okelah nak sambong menyerbu! sekian, wassalam! :)

pakpongpakpong : nak menghasilkan 1 entri nie pon makan mase 1jam 32 min tau. bengal kan? :D

6 ulasan:

annenyss berkata...

SB memang sesak.sekejap je post kita dah turun.tak larat nak layan,anne pun tak join diorang borak.hehe

Shira Afya Hashim berkata...

anne,
tu la psl..
tadi shira ade la menyemak sekejup
mmg rase mcm dudok kat federal highway tau ~ :D

btw, thax cuz sudi mengomen :))

Ecah Ecot berkata...

haa..rajin2 la update...

Shira Afya Hashim berkata...

Ecah, yea insyaAllah :))
rajien2 la singgah yea
thax cz sudi mengomen :)

Cik RoSs berkata...

pandai dia buat gempak!!ehhehee

Shira Afya Hashim berkata...

cik ross, hihi..trick jea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)