LIKE disini :)

Selasa, 22 Mac 2011

SAGUHATI untuk follower yang ke-111 !



Hye rakan blogger dan readers sekalian !
paham tak maksud title entri and image saye nie?
yea !
saye ade somethings nak bagi untuk the lucky follower yg ke-111 !
suke tak suke tak? pasti ade yang tak suke, sbb bukan korang yang dapat. hehe! nak tau ape yang shira nak bagi? ade lah. tengok dulu ape yang saye mampu nak bagi. hehe.
so, kat sini.. saye nak mintak rakan blogger tolong promotekan blog saye sehingga mencapai 111 followers, saye perlu kan lagi 48 followers lagi. untuk yang tolong promote dapat ape? yang tolong promote tu, dapat sekalung terima kasih daripada shira and insyaAllah kalu ikhlas, korang dapat pahala sebab da tolong saye. hehe.

syarat? tak ade syarat ! yang penting anda adalah follower yang ke-111 di blog saye nie :)
tolong saye yea? untuk cari follower bertuah yang ke-111 :)

pakpongpakpong : owh yea, image kat atas tu cubaan pertama saye gune photoshop, + photoscape :)

UPDATE : FOLLOWER KE-111 DA DITEMUI :)

14 ulasan:

NUR AIN AZMAN berkata...

nice blog, i loike!
DONE follow u babe
Follow me bebeh

Have a nice day
:)

Love,
Aen

Shira Afya Hashim berkata...

tenkiu :)
have a nice day too, cik aen :)

Miziey berkata...

nak tggu follo-er cukup 110 bru nak follo.. bleh x? hehe..
:D

Shira Afya Hashim berkata...

boleh juge mcm tu..
tapi kalu tak de spe follow, mcm mne nak dpt 110 kan? hihi

Miza Yusof berkata...

menarik :)

Shira Afya Hashim berkata...

@miza yusof
hehe...

nur berkata...

dah tolo yg ke 86.. nak adiah juge
JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE
...

nadiemsharmz berkata...

dah folo dah..tak jadi yg ke111 pon xpe lah...hehehee....

tipah berkata...

nk jugak. hik3

zaikulim berkata...

.

zaikulim berkata...

salam...

akak zaikulim follower ke111

nak hadiah..nak hadiah.....

Shira Afya Hashim berkata...

kak zaikulim! tahniah!
bab saguhati, kita discuss dulu yea :)

zaikulim berkata...

topup rm5..nakkkkkkkkkkk

akak email no phone erk..

Shira Afya Hashim berkata...

kak zaikulim,
alrite! :)

email > hyera3639@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)