LIKE disini :)

Selasa, 12 April 2011

Azam Pitt? adik beradik Brad Pitt ke?


Assalam!~ saye mengupdate lagi :) nak citer pasal Azam Pitt pulak. hehe. almaklum dia nie macam pisang goreng panas hari nie, cuz baru kuar kat MHI pagi tadi (thanks cuz memampangkan saye kt tv hari nie). mesti traffic naik mencanak nie. HEHEHE. gelak jahat.

1st of all, Azam Pitt tak ade kaitan dengan Brad Pitt, Berat Pitt atau pun Ringan Pitt. Azam Pitt is the only Azam Pitt yang berasal dari Sarawak Bumi Kenyalang, kalu tak salah. 2nd thing, Azam Pitt adalah bekas peserta MyStarz LG TV3 musim berapa tah. kat gambar atas tu tertulis MSLG3. musim 3 lah kot. ade ke? tak tau. tak layan MyStarz. huhu. maap maap maap. 3rd. Azam Pitt ada melakonkan satu filem pendek bertajuk Chukang. keje kat pusat urut gay. woot woot!~ korang bleh tgk filem tu kat YouTube.

apehal budak shira nie tetibe tertarik nak buat entry pasal Azam Pitt? pasal dia hensem? tett! salah! honestly, sebab lagu dia best! DEBAR. tu lah yang saye suke tu. kualiti yang penting. rupa campak tepi. haha. keji. tak ade lah campak tepi, i mean rupa tu jatuh nombor 2,3,4 takpun 5. lagi pun, suara vokal azam pitt nie okelah. bleh tahan. tak caye? korang dengar lah sendiri :)



Debar by Azam Pitt

ha yang nie plak, filem pendek yang dilakonkan Azam Pitt.
saje je tempek sini, tak nak menyusahkan korang g cari2 kt Youtube tu. nanti korang jumpa benda lain plak.
hehe.

part 1

part 2

enjoy it! :)
sekian saje,
until then, take care and be awesome!
wassalam!~

pakpongpakpong :  muka Azam Pitt macam iras iras blogger femes amos, Hizami Rahim kan? :)


UPDATE : Nama sebenar Azam Pitt adalah Ahmad Azam bin Pitt

4 ulasan:

nelly berkata...

not bad !!

Shira Afya Hashim berkata...

Cik nelly,
yeah betol ! :)

Redbloodsnow berkata...

hehehe..nama belakang dorg je adik beradit...hiksss :D

Shira Afya Hashim berkata...

Kak Zie,
ye ye..
name family same :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)