LIKE disini :)

Khamis, 23 Jun 2011

Blog HeyShira! ilham rancangan Astro?

Assalamualaikum!~ yeah jumpa lagi..kecing kecing! haha. hari nie ada citer hot nak bagi tau nie. tengok title jea mesti korang dah terkinja kinja nak tau? ye ke? -.-"
alah takpelah, kalau korang wat dunno jea pon, tak ape.nak citer jugak :)

korang ada astro kat rumah tak? komfem ada kan walaupun bil astro makin meningkat skrg ni. bencik tol! tapi, pada yang takde astro kat rumah tu, korang jangan rasa kekurangan plak, korang tu lah yang lebih daripada kitorang yang ada kuali kat bumbung rumah nie tau. pasal apa? pasal duit korang tak abeh dok melabur kat tauke astro yang untung juta juta tiap bulan tu!

oke stop merepek-repekan.
semua tau yang Akademi Fantasia 9 dah lama pun habis kan. semua orang tau yang juara nya adalah Hazama kan. and semua orang tau jugak yang setiap juara AF tu mesti ada rancangan susulan drpd kejuaraan dia tu kan, alah macam Diariku..SHAHIR :) 
ha! kat sini nak bagitau, tajuk rancangan terbitan astro tu kan Hey Hazama! kan? oke, next..pe nama blog miskin nie? cer teka cer teka. hehe. nama blog nie ialah Hey Shira! awal2 ampa masuk blog nie, mesti dah terbaca kat header tu kan. hehe.


so, nak heboh sikit lah kan sini yea, astro nie mendapat ilham untuk tajuk rancangan tu adalah daripada blog miskin nie.! blog miskin nie dah tak miskin dah! dah kaya, sebab dapat royalti 6 episode! terima kasih banyak2 yea pihak astro, atas jasa baik astro sebgi mengantikan royalti 6 episode tu, kitorang buat deal. aku tak payah bayar sewa kuali selama 2 bulan!

serious aku tipu!!!

hehe. ada yang percaya? jangan marah :)
tu jea nak merepek hari nie. bye bye :)

6 ulasan:

aunieZ berkata...

hehe mne taw btul ble nmpk blog heyshira ni ;)

Shira Afya Hashim berkata...

cik aunieZ
kalau betol, harus diminta royalti tu, hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

haha~ shira merepek lagi.. ;)

Shira Afya Hashim berkata...

kak maera,
hehe..tak ade keje lah kata kan..

M@M@ SH@RIDZ berkata...

tak kisah ler sesapa tiru saper ni... janji shira happy....

Dekcik berkata...

mmang astro nye bil mahal!! x ske tol..

singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)