LIKE disini :)

Selasa, 12 April 2011

Cubaan Lady GaGa menghasut remaja Malaysia | kerepekpisang!

Assalamualaikum!~ selamat pagi, selamat bekerja, selamat hari selasa, selamat membaca entry :) yeah. Cubaan Lady GaGa menghasut remaja Malaysia. maaf saye tau saye dah lambat untuk update citer nie, tapi..apedehal. nak update jugak psl nie. bukan semua orang dah tau kan? termasuk saye sendiri :p

baru baru nie, seluruh stesen radio di Malaysia telah diarahkan oleh pihak berwajib untuk menghentikan sebarang pemasangan lagu Lady GaGa. Ini kerana kebanyakkan lirik lagu GaGaK nie terutama yang terbaru,  Born This Way betul betul melampau apabila cuba memesongkan akidah remaja di Malaysia.

Ha lepas tu, GaGaK tu pun naik hantu lah bila dapat tau pasal nie, kat bawah nie ada keratan akhbar pasal ulasan GaGak :-


menyampah betol lah dengan Lady GaGa nie sekarang. siriyes menyampah habis. lps kuar lagu Born This Way tu makin daring mamat mamat gay kat Fesbuk. tah ape ape lah. dunia akhir zaman. negatif tapi realiti.

2 ulasan:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

memang patut ban dia awal2..dia nie jentera dajal..huhuhu~

Shira Afya Hashim berkata...

Kak Khumaera,
yeah betol!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)