LIKE disini :)

Khamis, 14 April 2011

Girlfriend Justin Bieber - Selena Gomez Lepak dengan Nick Jonas


Assalam!~ yeah pagi pagi nie kita gosip dulu oke, haha. SELENA GOMEZ LEPAKing DENGAN EX BF, NICK JONAS! wah. haha. aipp sebelum tu, nak bagitau shira bukan peminat JUSTIN BIEBER and JONAS BRothers. dua dua JB nie tak minat la :) amboi shira nie skrang asik gosip-gosipan je kan. ishh.

relax, kita nak chill jap jea. lepas tu, korang jangan lupa baca entry berilmu. sila klik label ilmu. hehe. ok, terus ke cerita selanjutnya. yeah, media barat cakap, dorang nampak si selena nie hang out dengan Jonas Brothers star , Nick Jonas. and paling menarik is, selena gomez cakap Nick was a lovely guy. - ayat penuh : Nick is a very good friend. He’s a lovely guy, we’re good friends and I enjoy his company! -


curang ke Selena Gomez nie? ahha. tak tau. lantak korang ler. aku tak kesah pun. saje nak kepochi pasal nie cuz nak buat Bieber fans marah. wekks! mcm budak budak! dah lah, nak pegi tunaikan kewajiban dulu. tata!



1 ulasan:

... berkata...

w'salam.
haha~
jom tunaikan solat~
dah masuk waktu =p

nasi baik saya buka peminat justin bibir tu~

memang marah kot diorang. ekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)