LIKE disini :)

Khamis, 7 April 2011

Victoria & David Beckham Jemput Justin Bieber Datang ke Rumah Dorang!

Assalamualaikum!~ eh citer hangat nie. belom tersebar kat mane2 portal gosip di malaysia nie tau. saye yang tau dulu. power tak? eh angguk cepat! haha. citer ape? ala citer nie lah..pasal Posh and Beckham ajak Bieber datang rumah dorang!

Mane saye tau? aii skrg nie kan dunia dah maju, zaman dah berubah. 2 hari lepas, si Posh nie punye lah eksaited yang amat sebab si Bieber Bibir Bubur nie (erk?) spent time lepak lepak kat pool rumah dorang dgn David Beckham sampai kecoh kecoh kat twitter nye! wuuuuuu!~

tapi saye nak korang tengok pic di bawah nie, perhatikan betol betol yea?

credit to : Victoria Beckham
mcm tak bleh kan saye kreditkn kt Posh :p
oke! ape yang korang nampak skrg?
bagitau cepat? cepat  lah.
-3 jam 8 min kemudian-
ha! dah dapat ape yang sepatutnya korang nampak?
hehe

sebelah Beckhy tu mcm cupboard je kan?
bukan Justib Bieber yg real.
haha.
saye tak tau ape motif sebenar Posh bikin havoc macam nie.

pakpongpakpong : follower skg 101. so, tinggal 10 org lagi ! :p

4 ulasan:

saya_arief berkata...

nampak sangat menipuuu.
:D

Shira Afya Hashim berkata...

saye_arief,
Victoria yg menipuuu tau, bukan saye :)

il ya na berkata...

angau dgn JB ape si victoria ni

Shira Afya Hashim berkata...

cik il ya na,
terjangkit bieber fever tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)