LIKE disini :)

Isnin, 11 April 2011

Siapa yang GATAL sangat dalam Malaysia ni? | kerepekpisang!

Assalamualaikum!~ waaa title entry macam nak mengamuk jea? sabar sabar. bak kata johan - sabar subur, tak sabar masuk kubur - apa yang subur? sayur bayam belakang rumah dia. haha. oke, cukup dengan intro karut kerepek pisang nie.

korang nak tau siapa yang gatal? and apa hal saye cakap gatal? tengok nie :-

Keywords minggu ke3 mac

keyword minggu ke4 mac n awal april
terkini !

p/s : traffic blog saye mmg tak tinggi mencanak mcm korang
ha hampa tengok ! berapa ramai yang kalut dok carik blog abg hensem dalam malaysia nie? awat nya depa jadik lagu nie? eh hampa ghasa ghasa la kan..nie sume keja perempuan ke lelaki? tett! dah sementara hampa dok pikiaq tu..saya undur diri dulu la naa..guruh petir segla mak datuk ada nie. sat g meletop lak pc nie. sekian, wassalam ! :)

UPDATE : nak cari blog abg hensem? klik nie >> abghensem.blogspot.com and abangensem.com :)

3 ulasan:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

haha~ sape blog abang hensem tu? waa..nak tukar ar url kepada blog awek cun..hihihi~

Shira Afya Hashim berkata...

Kak Khumaera,
tukar url kpd blog awek cun..?
wah wah wah..
hehe....

abang ensem berkata...

Errrkkkk... ada sesape yang sebut nama saya ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Shopping utk yg TerSayang :)